één druppel was genoeg

Ga naar beneden

één druppel was genoeg

Bericht van omera - elske op di jun 03, 2008 10:53 am

Esselamun aleykum wa rahmatullahi wa baraktuh en voor de niet-moslim hallo,

windenergie is gratis, zonenergie is gratis.

Dit wordt vaak gezegd maar is het werkelijk zo?! Onze longen die dag en nacht werken, onze hart die dag en nacht klopt zonder ook maar 5 seconden pauze te nemen. Sommige harten kloppen al honderd jaar of meer ! zonder pauze. onze nieren, spieren en hersenen, zij blijven werken of wij nou slapen, werken of leren.

Hoe kunnen onze ogen na 100 jaar nog zo soepel ronddraaien in onze schedel?

Zijn dit allemaal dingen die wij als vanzelfsprekend beschouwen?! Hebben we hier wel eens ècht over nagedacht? Hoeveel regendruppels vallen er als het regent? één druppel was er maar nodig om jouw te maken. je voeten, benen, hoofd, borst, armen, handen en de honderden misschien wel duizenden andere delen van het lichaam. Als je ziek bent zorgt je lichaam voor anti-stof, als je een sneedje hebt zorgt je lichaam dat het zich geneest. Na een paar weken zie je niets meer van die snee. Is dit vanzelfsprekend? hebben we hier wel over nagedacht?!


Wat hebben we gedaan met het zonlicht dat beschikbaar is? hoe zou het zijn als wij in het donker zouden moeten leven? Vraag het een blinde! of stel je voor dat de aarde zonder geluid geschapen zou zijn? hoe zou onze wereld er dan uitzien? vraag het een dove? een wereld zonder kleur, geur of smaak. Een wereld zonder plezier, zonder liefde, zonder gelukkigheid.

SubhanAllah ! kijk om je heen en zie de gunsten die wij hebben en wees blij ! wees dankbaar ! en denk daarna na hoe je dit gaat terugbetalen, hoe wil je jouw leven en jouw gemaakte keuzes gaan verantwoorden?

Moge Allahu wa tealaa tevreden met ons zijn, moge wij Hem dienen zoals hij gedient dient te worden, moge Hij ons de kracht en wijsheid geven om Dankbaar te zijn zoals Hij wenst. Allah Houdt ons ver van de hel en leidt ons naar het Paradijs. Elhamdulillah voor hetgeen ons komt Elhamulillah voor hetgeen ons niet komt. Hij wenst voor ons het beste. Laat ons niet falen Allah. Bescherm ons tegen luiheid, onwetendheid en haat jegens het goede. Laat onze zonden niet zwaarder wegen dan onze goede daden. Met niets anders dan vrees en liefde voor Allah "Laa Ilahe IllAllah, Muhammeden Rasuulullah!"


Tekst gevonden op ontdek islam geschreven door Mikail
avatar
omera - elske
Beheerder

Aantal berichten : 75
Leeftijd : 38
Woonplaats : Meise tegen Brussel
Registration date : 02-06-08

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum